Meet The Spartans - Film

Saturday 22 March 2008


“Meet The Spartans”

Eger hafif komedi filmleri taraftari iseniz, bir çok Amerikan filmlerini ve televizyon programlarini ayaklar altina sererken ciddi anlamada sizi gulduren bazi sahneleri olan bu filmi izlemelisiniz.

'Epic Movie', 'Spy Hard', 'Date Movie', 'Scary Movie', '300' 'American Idol’ dan 'Deal or No Deal'a kadar bir çok film ve programdan sahnelerin yer aldigini goreceksiniz. Britney Spears’in saçini kazimasindan Angelina'nin evlat edinmesine kadar yine bir çok espirisi var filmin.

Leonidas (Sean Maguire), Queen Margo (Carmen Electra) ile evli ve çok mutlu iken, mesajci ile gelen haber ile Leonidas Perslerin guçlu bir ordu ile ataga geçtigini ogrenir. Halkini savunabilmek icin Spartan ordusunu savasa hazirlar ve yola cikarlar. Tabi Leonidas, halki savunabilecegi konusunda kendisinden bile emin degildir. Yolda karsilastiklari bazi karakter ise; orduya katilmak isteyen Paris Hilton, Xerxes ve 'Borat' olur. Ordunun savasmak yerine dans gosterileri, komedi sovlari gibi yarismalara katilmalari gerekir.

Aslinda bu kadar zengin film ve programlarla belki de film daha komik olabilirdi ama bir Pazar aksamustu yapilacak pek bir sey yokken gorebileceginiz, egleneceginiz bir film. Spartan Ordusu’nun “I will survive” sarkisi esliginde savasa bir gidisleri var ki; benim film sirasinda en çok guldugum sahne oldu…

0 comments: