Drillbit Taylor - Film

Monday 7 April 2008


"Drillbit Taylor"

Okulun ilk gunu tesadufen ayni tshirtleri giyen (Gentile) ve Wade (Hartley), muzik asigi olan Emmit (Dorfman) ile kazara arkadas olurlar. Birden kendilerini okulun en tehlikeli ikilisi olan Filkins (Frost) ve Ronnie (Peck)’nin oyuncagi olarak bulurlar. Tehlikeli ikili nefes almalarina izin vermez. Uc arkadas baslarina gelen birbirinden kotu olaylara ne ailelerini ne de okul mudurunu inandiramazlar.

Onlerinde onlari bekleyen 5 seneyi dusunduklerinde iki seçenekleri vardir ya okuldan ayrilacaklar ya da bir bodyguard tutacaklar. Internet uzerinden birini bulup kendilerine bodyguard olarak ayarlamaya karar verirler. Kabul edemeyecekleri birçok kisi ile gorustukten sonra en son Drillbit Taylor (Wilson) çikar karsilarina. Onlara eski bir Amerikan savasçisi oldugunu soyleyen Drillbit aslinda, sokakta yasayan kimsesiz, hirsizlik yaparak geçinen biridir. Okulda çocuklara fedailik yapmak ne kadar da zor olabilir ki diye dusunen Drillbit, az miktar bir parayi kabul eder ama asil amaci yavas yavas cocuklari soyabilmektir.

Owen Wilson basrol oyuncusu olarak one çiksa da filmin yildizlari uç kuçuk arkadas; Gentile, Hartley ve Dorfman. Rollerini o kadar iyi tasimislar ki belki de filmi yalniz baslarina bile goturebilirlerdi.

Çocugunuzu alip gidebileceginiz, rahatça izleyebileceginiz sicak bir komedi filmi ama soylemeliyim ki pek de fazla beklenecek birsey yok filmde.

0 comments: