Evde bir erkegin oldugunu nasil anlarsiniz ?

Saturday 8 March 2008

Kadin ve erkegin arasindaki farklari incelemenin en kolay ve zevkli yani gunluk hayatinizdan baslamak. Ornegin “Bu evde bir erkek yasiyor” demenize sebep olacak seyler nelerdir ?

Isten eve geldiniz. Kapiyi actiniz, yerde duzensiz konulmus ayakkabilar gordunuz. Tabi bunlarin erkek ayakkabilari olmalari sorumuzun cevabina ulasmada cok daha kuvvetli bir iz ama olsun biz genel olarak bakmaya devam edelim.

Aaa! O da ne? Sabahtan aksama kadar iki odanin isiklari bin defa soylediginiz halde acik kalmis, tuh tuh elektrik parasina yazik, yandiniz.

Odaniza girdiniz, yerlerde pijamalar var, haliyle erkek pijamalari, sabahtan farketmediniz ama aksam gelince gozunuze batti tabi. Siz de sabah acele ile çiktiniz ama sizin pijamalariniz nedense dolaba yerlestirilmis duzenlenmis durumdalar.

Banyoya girdiniz, yuzunuzu yikamak istiyorsunuz gozunuze batan ne oldu? Tabi ki dis macunu ortasindan sikilmis ve kapagi acik bir kenara atilmis, evet maalesef tuvaletin kapagi da kalkik birakilmis, kim acaba bunu boyle birakti ?

Mutfaga girdiniz, yemek kokusu ile karsilacaginizi mi sandiniz yanildiniz, ama yalniz degilsiniz, sira sira dizilmis su bardaklari ve lavaboda dunden kalmis, donmus bulasiklar sizi bekler.Cop kutusunu açtiniz çantanizi duzenlerken çikan çopleri atmak icin, o da ne , kutu dolmus tasiyor… kokuyor da, “Allahim bu evde herseyi dusunen ben olmak zorunda miyim?” diyerek kan kustunuz.

Salona girdiniz, yerde gazete parçalari, olur normaldir dediniz. Siyah tozlu bilgisayar çantasi beyaz koltugunuzun uzerine atilmis…, içiniz gitti ama olsun olur normaldir dediniz. Koltuga oturdunuz, kenara gozunuz ilisti, nedir bu derken bir de baktiniz ki siyah çoraplar, tabi erkek çoraplari… “Artik bu kadar da olmaz !” dediginizi duyar gibiyim. Zaten gunun stresi uzerinizde bir de evin daginikligini dusunmek istemiyorsunuz ama kabul etmelisiniz hayatinizin kararini vermis evlenmissiniz.

Evet evinizde bir erkek var ve de onunla yasamasini ogrenmelisiniz ...

0 comments: